Direktlänk till inlägg 12 november 2019

Provsvar

Av Monica och Jacob - 12 november 2019 12:26

Ingen spridning till inre organ men tumören växer fort som fan och det första provresultatet stämmer den är full av elakartad cancer, blodkärlen växer så det knakar.

Min största skräck är att den ska spricka och han förblöder, han är så pigg så man kan inte tro att han har sjukdomen i fråga.

Tack mina två läsare som skriver lite uppmuntrande till mej det käns skönt i allt elände, två som inte är hundmänniskor engagerar sej mer än dom som har hund det värmer.

Efter 1½ år var det dags igen varje steg börjar bli en plåga så i morgon kl 9 ska tanten få lite nålar och el i skinkan.

Lite farsdags mat bjöds Jacob på och idag är det gubbdagis så jag har fridag.

Saknar honom min far här som stolt 19 årig far, jag var pappas flicka och snyftade jag bara tillräckligt slapp jag gå på dagis och fick följa med honom på jobbet istället.

Lånad av Lindström.

Den är så träffande så tycker nog ungdomarna om oss äldre.

Det var allt för idag



 
 
BP

BP

12 november 2019 19:56

Så sorglig läsning om Gösta. Det måste vara otroligt svårt att höra provsvaren och samtidigt se Gösta som är lyckligt omedveten om det som kommer att hända.
Dum fråga: Nu när cancern inte spritt sig till de inre organen kan man inte operera en gång till alternativt "dränera" tumören med hjälp av artroskopi med jämna mellanrum? Vet att det kanske är en korkad fråga, men jag försöker bara tänka, vilket inte är min styrka som du vet;-)

Lycka till med naprapaten! Känner till proceduren med allt från el-akupunktur, vanlig akupunktur och nu även laser. Vet hur ett ryggelände kan bete sig...

Din pappa var väldigt ung (och snygg) när han fick dig. (Ja, jag vet att det är din mamma som födde dig, men ändå;-) )Vilket ansvar han tog! Eloge där!

PS. Vi har ju följt varandras bloggar i minst 10 år, så det är inte ett dugg konstigt att jag "engagerar" mig i ditt och dina hundars liv och öden. Trots att jag är hundrädd förstår även jag hur mycket hundarna betyder för dig och Jacob. De är ju familjemedlemmar som vilken människa som helst, fast de är fyrbenta. Ger dig några välbehövliga styrkekramar som kanske hjälper dig lite... DS.

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Ingen bild

Phia

13 november 2019 06:29

Tänker på Er och Gösta.Kram Phia

Monica och Jacob

13 november 2019 13:49

Tack

 
violen

violen

14 november 2019 15:34

Det är otroligt att Gösta är så pigg trots den elaka sjukdomen. Jag förstår din oro över att tumören ska spricka men den riskan kanske inte är så stor. Jag har aldrig varit hos någon naprapat men jag vet att de är kunniga och bra på att behandla ryggar. Hoppas du får bra hjälp! Det ser inte ut att ha gått någon nöd på Jakob, vilket Fars dags-firande!
Tänker på er och här kommer en stor bamsekram!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards